English version below
Tak pachnie (i smakuje!) biały kawior ze ślimaka od Bogle White Caviar. Subtelny, wykwintny smak uzupełniają orzechowe nuty. Każde jajeczko jest zbierane ręcznie, a zanim kawior znajdzie się na talerzu nabiera smaku w specjalnej solance.
Ten ekskluzywny składnik szczególnie dobrze komponuje się z daniami rybnymi i deserami.
Rozsmakuj się w białym kawiorze
http://bit.ly/RezerwujBottiglieria
The smell of pine trees after rain and forest mushrooms…
Yes, that’s the flavor (and taste!) of the snail white caviar from Bogle White Caviar. The subtle, exquisite taste is complemented by hazelnut notes. Each egg is hand-picked and takes on flavor in a special brine before the caviar lands on your plate. This exclusive component goes particularly well with fish dishes and desserts.
Enjoy white caviar
http://bit.ly/BookingBottiglieria
W 2019 roku Bottiglieria1881 przeszła metamorfozę.
Zapowiadała ją kampania w social mediach zatytułowana III, o której możesz przeczytać poniżej.